3,5 tonna

E-útdíj - nincs mese: tíz óra után kötelező a díjfizetés

Az üzemszünet után a rendszer elindult és működik.

2013.07.01 12:10MTI
Fotó: MTI

Az Állami Autópálya Kezelő Zrt., mint a HU-GO elektronikus útdíjszedési rendszer díjszedője által hétfőn 07.30 és 10 óra között elrendelt üzemszünet véget ért, így 10 órától a 3,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó tehergépjárművek számára a teljes díjköteles úthálózaton ismét kötelező a díjfizetés - közölte a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. hétfőn.

Kibédi-Varga Lajos, az Állami Autópálya Kezelő e-útdíj ügyekben illetékes szóvivője az MTI-nek elmondta: az üzemszünet után a rendszer elindult és működik.

Az internetes ügyfélszolgálati portálon lehet viszonylati jegyet vásárolni regisztrációval, illetve regisztráció nélkül is, az értékesítési pontokon működik a bankkártyás fizetéssel történő egyenlegfeltöltés, illetve a viszonylati jegyvásárlás - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.