Versenyautók és benzingőz

World Series by RENAULT - fantasztikus képekkel

Hétvégén második alkalommal látogatott el Magyarországra a World Series by RENAULT sorozat, amelyen portálunk a Renault Császár Zalaegerszeg vendége volt.

Fantasztikus képek - Versenyautók és benzingőz képgaléria

2008.07.07 21:01ma.hu

Ez a patináns rendezvény méltán közkedvelt az autósport szerelmesei között, hiszen erre a rendezvényre a Hungaroring aszfaltcsíkját díjmentes belépővel látogathatták és élvezhették végig testközelből egy igazi pályaverseny minden pillanatát. Ezen a hétvégén szombaton és vasárnap egyaránt látható volt a WSR sorozat top kategóriájának a World Series Formula Renault 3.5, az Eurocup Formula Renault 2.0 kategóriának és a Eurocup V6 Mégane Trophy kategória izgalmas és nagy élményt nyújtó versenyei. 

A versenyek között látványos bemutatók szórakoztatták a szép számban megjelent érdeklődőket. A bemutató között volt az ING Renault Forma-1-es csapatnak a versenyautója, amivel a tavalyi évben Giancarlo Fisichella versenyzett és most Palik László körözött, régi idők versenygépei, amelyek között feltűnt Alain Prost és a legendás Ayrton Senna versenyautója is. Látványos bemutatóval váltott ki nagy tapsot a publikumtól a Renault Show, amelyben 4 személyautó mutatott be káprázatos manővereket a Hungaroring célegyenesében. 

A kilátogatóknak lehetőségük volt sétát tenni a boxutcában és a padockban, díjmentesen próbálhatták ki vezetési tudásukat az Allianz Hungária Vezetéstechnikai Centrumban illetve a gokart pályán. A versenyautókon és a benzingőzön kívül számos családi programok, fotma-1 szimulátorok, koncertek, Renault és Dacia autószalon, tűzijáték tette még emlékezetesebbé a kilátogatók hétvégéjét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.