A székesfehérvári és a pécsi vasútvonalon

Leszakadt felsővezeték miatt késnek a vonatok

Leszakította a felsővezetéket egy munkagép a tárnoki állomáson, emiatt Tárnok és az érdi elágazás között nem közlekednek a vonatok. A Budapest-Székesfehérvár és a Budapest-Pusztaszabolcs-Pécs vonalon 20-30 perces késésekre kell számítani.

2013.05.06 11:55MTI

A Mávinform közleménye szerint a vasúttársaság vonatpótló autóbuszokat rendelt, amelyek Érd-felső és Tárnok között szállítják az utasokat.
   
Mint írták, az autóbuszos átszállás miatt 20-30 perces késések várhatók az érintett vonalakon. A szakemberek előreláthatóan 12-13 órára állítják helyre a felsővezetéket - tették hozzá.
   
A tárnoki vasútállomás átépítése közben a múlt csütörtökön is leszakította egy munkagép a felsővezetéket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.