Késnek a vonatok

Leszakadt a felsővezeték Kelenföldön

A Dunántúlról a Déli pályaudvarig közlekedő vonatok, csak a Kelenföldi pályaudvarig közlekednek, és onnan fordulnak vissza, jelentős 50-90 perc késéssel.

2013.04.29 10:16Havariapress

Leszakadt a felsővezeték Kelenföld állomás közelében, ezért a Déli pályaudvar és Kelenföld között nem járnak a vonatok. Leszakadt a felsővezeték Kelenföld állomás váltókörzetében hétfőn reggel, ezért a Déli pályaudvar és Kelenföld között nem járnak a vonatok.

Jelenleg áll a vonatközlekedés a Déli és a Kelenföldi pályaudvaron, az utasokat autóbuszok szállítják. A Dunántúlról a Déli pályaudvarig közlekedő vonatok, csak a Kelenföldi pályaudvarig közlekednek, és onnan fordulnak vissza, jelentős 50-90 perc késéssel.

A MÁV szakemberei megkezdték a hiba elhárítását, a munkálatok előreláthatóan délelőtt 11 óráig tartanak

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.