28 ember kórházban

Patakba hajtott egy macedón busz Győr közelében

Tizenhárman sérültek meg, amikor letért az M1-es autópályáról és patakba hajtott egy busz Győr közelében pénteken hajnalban.

2013.04.26 07:39MTI

Dobos Viktória hadnagy, a katasztrófavédelem megyei szóvivője elmondta: a járműről - amely a Cuhai Bakony-érben állt meg - hét embert mentettek ki a tűzoltók. A balesetben hatan súlyosan, heten könnyebben sérültek. A mentők - sérülései ellátására vagy megfigyelésre - a buszon ülő mind a 28 embert kórházba szállították.

A rendőrség közlése szerint egy macedón busz szenvedett balesetet. A mentés és a helyszínelés ideje alatt teljes szélességében lezárták az autópályát, a forgalmat Bőny felé terelték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.