Mire jó egy limuzin?

Képek: Guruló bordélyház Miamiban

Úgy néz ki tényleg nincs határa a hülyeségnek. A minap ugyanis, busznyi limuzinban berendezett bordélyt leplezett le a rendőrség a floridai Miamiban.

Négy keréken gördülő bordély képgaléria

2008.06.26 13:37MTI

Az ügyfelek 40 dolláros (mintegy 6000 forintos) belépődíj ellenében szállhattak be a bárpulttal felszerelt fekete limuzin buszba, ahol korlátlan italfogyasztást kínáltak nekik. 

További díjazás fejében több fiatal nő orális szexet és erotikus táncot szolgáltatott a "piroslámpás" limuzinban, amely a turisták körében népszerű Miami Beachen cirkált vasárnapi leleplezéséig - közölte a rendőrség. 

Civil ruhás nyomozók a belépődíj kifizetése után jutottak be a gördülő bordélyba, ahol őrizetbe vették a sofőrt és egy 29 éves nőt, a törvénytelen vállalkozás feltételezett irányítóját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.