Soroksári út

Vascsővel támadt az autós a biciklisre

Vascsővel támadt rá egy kerékpárosra egy autós a főváros IX. kerületében, a Soroksári úton. A biciklisnek sikerült elmenekülnie, az autóst a rendőrök keresik.

2013.04.05 08:06Havariapress

Csütörtökön délután történt az eset a Soroksári úton. A Határ út felől, a középső sávban érkező autós - egy korábbi közlekedési konfliktust követően - a szélső forgalmi sávban közlekedő kerékpárosra kormányozta járművét, közvetlenül veszélyeztetve ezzel a kerékpáros testi épségét.

Kicsivel arrébb az autós egy vascsővel fenyegette járműve ablakából a biciklist, majd meg is állt, s támadólag közelített felé a csővel. A kerékpáros - a tettlegesség elkerülése érdekében - kitért a támadó útjából, s elhajtott a helyszínről.

A rendőrség közúti veszélyeztetés miatt indított nyomozást. A támadó autóst, illetve gépkocsiját még nem sikerült azonosítani, ezért a rendőrség kéri, hogy jelentkezzen, aki szemtanúja volt az esetnek, hívja a Telefontanú 06-80-555-111-es zöld számát, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.