Kamionok kizárva

Részleges határzár Nagylakon és Röszkén

Nagylaknál és Röszkénél a 7,5 tonna össztömeget meghaladó tehergépjárművek nem léphetnek be Magyarországra, kivételt képeznek azonban a magyar kamionok, amelyek magyarországi telephelyre közlekednek vagy élő állatot, romlandó árut szállítanak, és elkerülik az M7-es autópályát.

2013.03.25 22:23MTI

A rendkívüli időjárási körülményekre tekintettel hétfőn este - néhány kivétellel - megtiltották a kamionok belépését a nagylaki és a röszkei határátkelőhelyen - tájékoztatta a Csongrád Megyei Kormányhivatal kommunikációs vezetője az MTI-t. Varga Márta közölte, Nagylaknál és Röszkénél a 7,5 tonna össztömeget meghaladó tehergépjárművek nem léphetnek be Magyarországra, kivételt képeznek azonban a magyar kamionok, amelyek magyarországi telephelyre közlekednek vagy élő állatot, romlandó árut szállítanak, és elkerülik az M7-es autópályát.

A belügyminiszter a közbiztonság védelme érdekében részleges határzárat rendelt el, amellyel megtiltotta az államhatár átlépését a 7,5 tonnánál nagyobb tömegű tehergépjárművek számára a szerb, a horvát és a román határszakaszon - tudatta a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.