Tucatnyi feltörés

Nem BMW-kben, hanem BMW-kre utazott...

BMW típusú személygépkocsik feltörésére specializálódott az a 26 éves budapesti férfi, akit a Szegedi Rendőrkapitányság Tarjánvárosi Rendőrőrse a fővárosban fogott el.

2013.03.20 16:22MTI

A férfi Szegeden, Székesfehérváron, Pécsett és Nyíregyházán is tevékenykedett - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szerdán. Szenti Szabolcs elmondta: lopás bűntette miatt indítottak nyomozást, miután január 24-én és 25-én négy BMW-t tört fel ismeretlen tettes Szegeden. A járművekből a fényszórókat és a légzsákot szerelte ki és vitte el.

A nyomozók látókörébe került férfi budapesti házában március közepén tartottak házkutatást. Már az udvarban szembetalálkoztak a gyanúsítottal, akinél éppen BMW fényszórók voltak. A lakásból további fényszórókat, légzsákokat és tükröket is lefoglaltak. Kiderült az is, hogy a fiatalember nemcsak Szegeden, hanem Székesfehérváron, Pécsett és Nyíregyházán is tört fel ugyanilyen típusú autókat.

A Szegedi Rendőrkapitányság jelenleg 15 rendbeli lopással gyanúsítja a zöldségesként dolgozó férfit, akinek bűnlajstroma a későbbiekben tovább bővülhet. A nyomozó hatóság őrizetbe vette és kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatását - tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.