Egy ember szörnyethalt az M1-esen

Hátulról rohant az autóba a kamion...

Egy ember a helyszínen életét vesztette hétfőn reggel, az M1-es autópályán, a főváros felé vezető oldalon, Győr-Moson-Sopron megyében, amikor egy érkező kamion belerohant egy lehúzódott személyautóba.

2013.03.18 09:46Havariapress

Egyelőre ismeretlen okból húzódott le és állt meg az út szélén egy külföldi személyautó, hétfőn reggel, az M1-es autópályán, a főváros felé vezető oldalon, Győr-Moson-Sopron megyében. A megálló autó mögött érkező kamion belerohant a parkoló járműbe. A baleset következtében egy férfi a helyszínen életét vesztette. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, a helyszínelés idejére a forgalom félpályán halad.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.