Havazás

Három nap alatt hetvenegy baleset járt sérüléssel

Országszerte összesen 71 személyi sérüléses balesetnél intézkedtek a rendőrök a háromnapos hosszú hétvégén - közölte az ORFK hétfőn a honlapján.

2013.03.18 09:10MTI

A március 15-17. közötti időszakban három balesetben három ember halt meg, további 27 baleset súlyos, 41 pedig könnyű sérüléssel végződött. Az elmúlt 72 órában tizenhárom kihűléses haláleset jutott a rendőrség tudomására.

Március harmadik hétvégéjén a rendőrök 386 embert fogtak el, akik közül 180-at bűncselekmény elkövetésekor értek tetten. Az országhatárokon 131 embert tiltott határátlépés miatt, hármat közokirat-hamisítás miatt fogtak el a járőrök - írta az ORFK.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.