Még 6 település van elzárva

Nincs már elakadt jármű Veszprém megyében

Az időjárási körülmények miatt elakadt jármű Veszprém megyében nincs, áramellátás jelenleg minden településen van, de részleges áramkimaradás lehetséges és hat település még el van zárva a külvilágtól.

2013.03.16 15:27MTI

A megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a 82. számú főúton Veszprém és Zirc között nem haladhatnak 7,5 tonnánál nehezebb járművek, a 7301-es teljes hosszában lezárva, Veszprém felől Nemesvámos, Veszprémfajsz lakosai a lakcímük igazolása után utazhatnak tovább, Tapolca felől Vigántpetendig a helyi lakosok hajthatnak be, a 710-es főút teljes hosszában pedig baleset miatt le van zárva. 

Járhatatlan a Pécsely és Balatonszőlős közötti út, a Vöröstói bekötőút, a Mencshely és Dörgicse közötti út, a Kisgörbő és Bazsi összekötő út Veszprém megyei szakasza, a sümegprágai, az ódörögdpusztai bekötőút, a Nyirád és Sümeg, valamint a Nagyvázsony és Vigántpetend összekötő út, a Nagyvázsony és Tapolca közötti út, Szápár környéke, a Csót-Lovászpatona-Tét összekötő út, a lókúti és a pálihálási bekötőút, az Olaszfalu és Felsőperepuszta közötti út és a nagydémi bekötőút - közölte a rendőrség.
 
Barnag, Lovászpatona, Nagydém, Lókút, Felsőperepuszta, Páliháláspuszta még mindig el van zárva a külvilágtól - írták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.