Havazás

Végül a tűzoltók mentették a betegeket az elakadt buszokról

Tűzoltók mentették a betegeket az elakadt buszokról Veszprém megyében; a 8-as főúton Hajmáskér térségében mintegy ötven jármű vesztegel.

2013.03.15 05:30MTI

A Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese, Sztanke Zoltán elmondta: mintegy félszáz gépjármű - személyautó, teherautó, busz - vesztegel balesetek miatt a 8-as főúton Öskü és Hajmáskér között, valamint Hajmáskér belterületén.

Az elakadt kocsisorban buszok is vannak, krónikus betegségekkel küzdő betegekkel, közöttük gyermekekkel: őket a tűzoltók saját autóikon a veszprémi kórházba szállították - tette hozzá.

Tájékoztatása szerint ez a megye legkritikusabb pontja, a bajba került utasok mentésén folyamatosan dolgozik a katasztrófavédelem.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.