Forma-1

Hamilton érte el a legjobb időt Barcelonában

Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája volt a leggyorsabb pénteken, a Forma-1-es csapatok barcelonai tesztelésének negyedik, utolsó napján.

2013.02.22 19:09MTI

Hamilton mögött honfitársa, Jenson Button (McLaren) érte el a második legjobb időt, míg a harmadik helyen a francia Jean-Eric Vergne (Toro Rosso) végzett. A brazil Felipe Massa (Ferrari) csak a hetedik időt autózta, míg az ausztrál Mark Webber (Red Bull) a nyolcadik lett. 

A négynapos tesztelés során a mexikói Sergio Perez (McLaren) volt a leggyorsabb. A versenyzők és a csapatok a jövő héten visszatérnek a katalán városba, és csütörtöktől vasárnapig újra a Circuit de Catalunyán gyakorolnak majd. Az idei szezon első vb-futamát, az Ausztrál Nagydíjat március 17-én rendezik Melbourne-ben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.