Személygépkocsi ütközött kisteherrel

Teljes pályazár van az M5-ösön a csengelei pihenőnél

Baleset történt vasárnap hajnalban az M5-ös autópálya Szeged felé tartó oldalán, a csengelei pihenőhelynél, a helyszínelés teljes pályazár mellett folyik.

2013.02.17 07:27MTI

A rendőrség honlapján olvasható közlemény szerint egy személygépkocsi és egy utánfutós kisteherautó ütközött össze az M5-ös autópálya 129-es kilométerénél. A balesetben ketten könnyebben megsérültek. 

Az elsődleges információk szerint egy személygépkocsi Szeged felé haladt nagy sebességgel, ezt észlelve az előtte haladó jármű vezetője lehúzódott a leállósávra, a személygépkocsi azonban hátulról nekiütközött egy utánfutós kisteherautónak és azt a szalagkorlátnak lökte. A baleset következtében a kisteherautóban ketten könnyebben megsérültek, őket a mentők kórházba vitték. 

Mivel a járművek a Szeged felé tartó teljes oldalt elfoglalják, a helyszínelés és a műszaki mentés idejére – várhatóan nyolc óráig – a teljes pályatestet lezárták, a forgalom a csengelei pihenőhelyen keresztül halad Szeged felé. A rendőrség az arra közlekedőktől fokozott óvatosságot kér.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.