A kár több mint egymillió forint

Kábellopás miatt nem jártak az 51-es villamosok

2013. február 16-án reggel az egyik 51-es villamos járművezetője jelentette, hogy kábellopás történt a vonalon.

2013.02.16 13:20ma.hu

Bár a helyszínelés ideje alatt a forgalom zavartalan volt, a helyreállítás ideje alatt 10:30 és 10:57 óra között az érintett szakaszon le kellett állítani a villamosok közlekedését, ezért autóbuszok szállították az utasokat a vonal Gubacsi út és Könyves Kálmán körút közötti szakaszán. A lopással okozott anyagi kár és a helyreállítás költsége összesen 1.220.000 Ft.

A tolvajok kézre kerítésének érdekében Vitézy Dávid, a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatója, és Bolla Tibor, a BKV vezérigazgatója nyomravezetői díjat ajánlott fel mindazoknak, akik érdemi információkkal segítik az elkövetők elfogását: 250 ezer forintot azok számára, akik értékelhető felvilágosítással tudnak szolgálni az elkövetőket illetően, illetve 500 ezer forinttal honorálják azok segítségét, akik olyan felvásárlói helyekről adnak a büntetőeljárás során használható adatokat, amelyek az eredetükről való megbizonyosodás nélkül is átveszik a rézvezetékeket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.