Feloldották az útzárat

Átfejtették a felborult kamionból a gázt

Befejeződött a Veszprém megyében felborult kamion műszaki mentése: a cseppfolyós gázt átfejtették, nem szivárgott a környezetbe.

2013.02.14 17:35MTI

Bakos György, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: az Ukk és Gógánfa között a műszaki mentés idejére elrendelt útzárat feloldották. 

A felborult 24 tonnás kamionból két másik tartályba fejtették át a cseppfolyós gázt, majd a kamiont kerekeire állították, és folytathatta útját. A jármű tartálya nem sérült meg, a katasztrófavédelem mobil laborja gázszivárgást nem mért - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.