Vonatok biztosították a továbbszállítást

Autóbuszok akadtak el egy vasúti átjárónál Szombathely és Kőszeg között

Több jármű, köztük menetrend szerinti autóbuszok is elakadtak a 87-es főúton, Kőszeg és Szombathely között a vasúti átjárónál.

2013.02.14 11:12MTI

A Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Balogh Nikoletta hozzátette: az érintett szakaszon a GYSEV Zrt. közlekedő vonatjáratai biztosították az autóbuszok utasainak továbbszállítását.
   
A szóvivő tájékoztatása szerint Vas megye területén korlátozzák a tehergépjárművek forgalmát, a megyében Rábafüzesen, Körmenden, Szombathelyen, és Hegyfalu-Tompaládony-Zsédeny térségében háromszáz tehergépjárművet várakoztatnak a hófúvás miatt. A vöröskereszt és a polgárőrség segítségével a Szombathelyen a sofőröknek meleg teát osztanak.
   
Balogh Nikoletta ismertetése szerint jelenleg 23 lezárt mellékút van a megyében, többek között a Csénye és Bögöt közötti, a Gencsapáti és Gyöngyösfalu közötti mellékutakat, továbbá a jánosházai körforgalomtól a 84-es főútvonalat is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.