Havazás

Négy alsórendű utat lezártak hófúvás miatt Vasban

Lezárták szerda délelőtt hóátfúvások miatt a Nádasd-Daraboshegy, a Nádasd-Őrimagyarósd, a Csempeszkopács-Meggyeskovácsi, valamint a Pápóc és a megyehatár közötti alsórendű utat.

2013.02.13 10:14MTI

A Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Balogh Nikoletta közölte: egy Győr-Moson-Sopron megyében zajló műszaki mentés miatt a 86-os útról a teherforgalmat Hegyfalunál a 84-es re terelik, a személyforgalmat pedig Belednél Kapuvár felé irányítják.
   
Elzárt, megközelíthetetlen település Vas megyében továbbra sincs, a tűzoltók eddig két, a hó fogságában rekedt személygépkocsit mentettek ki Celldömölknél.
   
A megyében a dialízisre szoruló betegek kezelésre szállítását megszervezték, az zavartalanul folyik - emelte ki a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.