Havazás

Folyamatosan dolgoznak a hókotrók Budapesten

A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF) munkagépei folyamatosan dolgoznak a budapesti utakon, hétfőn hajnalra a főútvonalakat megtisztították, a közösségi közlekedés elindult, délelőtti munkavégzésre hómunkásokat vesznek fel.

2013.02.11 07:31MTI

Budapesten vasárnap változó intenzitással, az FKF mérése szerint 8-9 centiméter hó esett. Éjszaka a hőmérséklet fagypont alá süllyedt, ezért a közterület-fenntartó továbbra is a legmagasabb, hármas készültségi fokozatban végezte az utak, közjárdák, közlépcsők, gyalogátkelőhelyek tisztítását és síkosságmentesítését. 

Amíg havazik az FKF az 1200 kilométer hosszúságú fő- és közösségi közlekedési útvonalakon, hidakon, felüljárókon, az autóbuszvonalak hegyvidéki szakaszain, az autópályák bevezető szakaszain, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető gyorsforgalmi úton, a kórházakhoz, egészségügyi intézményekhez, a lakosság ellátásában fontos logisztikai bázisokhoz vezető útvonalakon dolgozik. 

Arra kérik az ingatlantulajdonosokat, hogy az ingatlanjaik előtti járdaszakaszokat síkosságmentesítsék a gyalogos balesetek elkerülése érdekében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.