Két román kamion ütközött össze

Estig még lehet forgalomkorlátozás a 4-es úti kamionbaleset helyszínén

Jelenleg nincs, de estig még többször várható kisebb-nagyobb forgalomkorlátozás a 4-es úton, Karcag külterületén, ahol hajnalban ütközött össze két román kamion.

2013.02.09 14:37MTI

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Szabó Zita elmondta: a helyszínelés ideje alatt a forgalmat a Bucsa-Füzesgyarmat-Biharnagybajom-Sárrétudvar útvonalra terelték. A teljes útlezárást délelőtt feloldották, ám a kamionok műszaki mentésének, illetve a rakományok átpakolásának idejére estig többször is rövidebb-hosszabb időre teljes útlezárásra vagy félpályás forgalomkorlátozásra kell még számítani.
   
Hajnali négy órakor egy Debrecen felől Budapest irányába haladó, román rendszámú kamion eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze a vele szemben szabályosan haladó, szintén román rendszámú nyerges vontatóval a 4-es úton, Karcag külterületén.
   
A karambol következtében mindkét jármű az árokba borult. A balesetet okozó sofőr, egy 41 éves román férfi súlyos sérülést, csonttörést szenvedett, a másik vezetőt könnyebb sérülésekkel vitték kórházba. 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.