Haller utcai megálló

Újra megállnak a hajók a megközelíthetetlen állomáson

Hétfőtől újra megáll a D11-es hajójárat a nehezen megközelíthető Haller utcai megállóban.

2013.02.08 14:18Havariapress

Hétfőtől a hajójáratok továbbra is a Kopaszi-gát (Rákóczi híd) végállomásig közlekednek, mindkét irányban érintve a Haller utcai kikötőt, kihagyva az építkezés miatt használhatatlan Szent Gellért téri megállót.
A Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatása szerint a Haller utcai megállót a Boráros téri HÉV-állomás, illetve a Közvágóhíd megálló felől, a Dunával párhuzamos Gizella sétányon lehet.

Az eredeti tervek szerint a kikötőt a Soroksári út-Haller utca csomópont felől, egy aluljárón keresztül lehetne megközelíteni, ám az aluljáró kiépítése a közeli irodaház-fejlesztés megtorpanása miatt megszakadt.

A kikötő aluljárón keresztül csak az építkezés befejezése után lesz megközelíthető.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.