A 17-esre még várni kell

Havazás - ismét jár az 1-es és az 51-es villamos

Ismét közlekedik Budapesten az 1-es és az 51-es villamos, a 17-es azonban továbbra sem jár. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) alternatív járatok igénybevételét javasolja.

2013.01.14 09:47MTI

A BKK a Facebook-oldalán közölte: a 17-es villamos helyett a 86-os, a 160-as vagy a 260-as buszt, illetve a szentendrei (5-ös) HÉV-et vehetik igénybe az utasok.

A 149-es busz nem közlekedik, a 141-es pedig ismét eredeti útvonalán jár. A Gazdagréti úton fennakadások vannak, ezért az ott közlekedő 153-as busz terelve, a Rétköz utcán közlekedik. A 8-as busz továbbra sem tud a Hegyalja úton közlekedni, a Sasadi út-Budaörsi út útvonalra terelve jár.

A 29-es autóbusz Hűvösvölgy felől csak a Pasaréti térig, a Szentlélek tér felől csak a Kolosy térig jár. A 111-es autóbusz a 11-es járat vonalára terelve jár. A 112-es busz az Urániától csak az Apor Vilmos térig tud felmenni, a 141-es busz terelt útvonalon közlekedik, a Háros utcán keresztül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.