Olcsóbban parkolhatunk

Csökkentette a hosszú távú parkoló díjait a Budapest Airport

A nyári csúcsszezonra és a vakációra tekintettel, új parkolási tarifatáblázatot vezet be június 13-tól a Budapest Airport (BA). Ennek keretében a repülőtér üzemeltető jelentősen csökkentette a hosszú távú parkolás díjait: az egynapos parkolás 4,000 forintról 2,500 forintra, a három napos 10,000 forintról 6,200 forintra változott és 8 nap után is mindössze 9,500 forintot kell fizetni.

2008.06.12 19:00ma.hu

A BA négy különböző parkolási lehetőséget kínál, hogy kielégítse az egymástól eltérő Utas igényeket. A terminál bejáratánál található gyorsparkoló várja azokat, akik maximálisan egy órát kívánnak a repülőtéren tölteni. 

Két-három órás parkolásra szolgál, az épülettől száz méterre lévő rövid távú parkoló, a fent említett hosszú távú parkoló mellett még egy őrzött parkoló is rendelkezésre áll. Az új árszabás miatt már a három órát meghaladó tartózkodás esetén is érdemes igénybe venni a hosszú távú parkolót, hiszen kedvezőbb árakat kínál, mint a rövid távú parkoló. Mind a négy parkoló közös jellemzője, hogy a terminálépületek közvetlen közelében található. 

Az 1-es terminál hosszú távú parkolójából 30 másodperces sétával lehet eljutni az utas csarnokba. A 2-es terminált pedig mintegy 200 méter választja el a hosszú távú parkolótól. A ferihegyi repülőtér hivatalos honlapján (www.bud.hu) az utasok egy parkoló kalkulátor program segítségével ellenőrizhetik, hogy melyik számukra a legkedvezőbb tarifa.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.