A balesetben tizenheten sérültek meg

Megszűnt az útzár Székesfehérvár és Pátka között

Megszűnt az útzár a 811-es úton Székesfehérvár és Pátka között, ahol a reggel felborult egy menetrend szerint közlekedő helyközi autóbusz. A balesetben tizenheten sérültek meg.

2013.01.02 10:09MTI

A Fejér Megyer Rendőr-főkapitányság szóvivője, Kiss Z. Edward elmondta: a baleset a 13-as kilométernél történt. A busz Pátka felől haladt Székesfehérvár felé, amikor megcsúszott az úton és az árokban a jobb oldalára borult.
   
A járműben húszan tartózkodtak. Közülük tizenhatan könnyebben, egy fő súlyosan sérült meg. A szóvivőnek arról nem volt információja, hogy gyerekek lettek volna a buszon.
   
A buszon utazott két szolgálaton kívüli rendőr is, akik a baleset után szolgálatba helyezték magukat és segítettek a sérültek ellátásban. Egyikük könnyebben megsérült a balesetben.
   
A megyei rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya tömegszerencsétlenséget okozó közlekedési baleset okozása vétség miatt büntetőeljárást indított a sofőr ellen.
   
Szabó-Bisztricz Anett katasztrófavédelmi szóvivő korábbi tájékoztatása szerint a súlyos sérültet a mentők irányítása mellett a székesfehérvári hivatásos tűzoltók emelték ki a roncsból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.