Leszakadt egy felsővezeték

MÁV: autóbuszok közlekednek kora estig Soroksár és Taksony között

Várhatóan a kora esti órákig tart a felsővezeték-hálózat helyreállítása a Budapest - Kunszentmiklós-Tass-Kelebia vasútvonal Soroksár és Dunaharaszti közötti szakaszán, ahol hajnalban keletkezett a műszaki hiba. A helyreállítás ideje alatt Taksony és Soroksár között buszok közlekednek.

2012.12.30 07:27MTI

Az érintett szakaszon még hajnalban letört egy tehervonat mozdonyának áramszedője, ami kétszáz méteren leszakította a vágány feletti vezetéket. A helyreállítást azonnal megkezdték, 12 szakember folyamatosan dolgozik a hálózat kijavításán és a keletkezett károk felszámolásán. 

A munkálatok végéig - várhatóan kora estig - az erre közlekedő nemzetközi vonatok kerülő útvonalon járnak, a belföldi járatok utasait pedig Taksony és Soroksár között autóbuszok szállítják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.