Kétórásra

Csökkent a kamionok várakozási ideje Röszkén

Kétórásra csökkent a várakozási idő péntekre virradóra a röszkei határátkelő kilépő teherforgalmában; a szolgálatot teljesítő rendőrök és pénzügyőrök azon dolgoztak, hogy a feltorlódott kamionok mielőbb elhagyhassák az országot.

2012.12.14 11:19MTI

Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta: a munka eredményeként az elmúlt 24 óra alatt 550 kamion hagyhatta el Magyarországot, és a csütörtök esti háromórás várakozás péntek reggelre két órára csökkent.

Az M5-ös autópálya határ közeli szakaszán közlekedőktől továbbra is fokozott figyelmet és körültekintést kérnek a rendőrök.

A kamionforgalom napok óta nagyon erős ezen az átkelőn. Emellett kedden a havazás miatt a szerb hatóságok fel is függesztették a teherforgalom átléptetését. Szerdán újra megindult az átlépés, de időközönként többórás torlódás alakult ki a nagyszámban érkező járművek miatt. Csütörtökön kora este három órát kellett várakozniuk a kamionoknak Röszkénél.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.