Senki nem sérült meg

Kamionok hajtottak az árokba Zalában

A havazás és a csúszós utak miatt az M7-es autópályán egy kamion, az M70-es autóúton pedig egy tehergépkocsi hajtott árokba Zala megyében.

2012.12.08 10:37MTI

A balesetben személyi sérülés nem történt - közölte a katasztrófavédelem ügyeletese szombaton az MTI-vel. Az M7-es autópályán egy szőnyegszállító kamion hajtott az árokba. A műszaki mentés idejére a Budapest felé haladó szakaszon, Becsehely térségében, félpályás útlezárást rendeltek el. 

Az M70-es autóúton, Csörnyefölde környékén, a 15-ös kilométerszelvénynél egy tehergépkocsi hajtott az árokba. Az érintett útszakaszon félpályás útlezárás van érvényben. A közútkezelő megyei igazgatóságának ügyeletese elmondta; a zalai közutakon több mint negyven munkagép dolgozik. A megyében minden út járható, de az utak havasak, latyakosak, ezért csak nehezen lehet közlekedni.
 
Az ügyeletes hozzátette; a legnagyobb problémát a kamionok okozzák a közlekedésben, mert nagyrészük "tükörsima" gumival indul útnak, ezért gyakran elakadnak az utakon. Szombaton a délelőtti órákban kilenc elakadt kamiont kellett menteni Bak térségében, a 75-ös úton.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.