Életveszélyes állapotban került kórházba

Épp az úttesten aludt el - áthajtottak rajta

Életveszélyes állapotban szállították a zalaegerszegi kórházba azt a férfit, akin áthajtott egy személyautó, vasárnap, miközben az úttesten feküdt, Alsónemesapátiban.

2012.12.03 12:57HavariaPress

Kabátját feje alá gyűrve, vélhetően aludt az úttesten egy férfi, vasárnap délután, fél 5 körül, Alsónemesapátiban. Egy arra haladó autós észrevette a férfit, megállt és megpróbálta lehúzni az útról, de ekkor szemből érkezett egy másik személyautó, amit hiába próbált a férfi megállítani, az áthajtott a földön fekvő emberen. A balesetben a 44 éves férfi életveszélyes koponyasérülést szenvedett, a mentők a zalaegerszegi kórházba szállították. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.