Iskolákban, óvodákban...

BKV-egyenruhában árul hamis bérleteket egy csaló

A közlekedési vállalat egyenruhájában árul hamis éves BKK-bérleteket egy férfi Budapest különböző közintézményeiben - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

2012.11.14 15:26MTI

A BKK tájékoztatása szerint több panasz is érkezett az utasoktól egy magát Barabás Attilának nevező, BKV-egyenruhát hordó férfivel szemben, aki iskolákban, óvodákban, rendelőintézetekben és bankokban is hamis kedvezményes éves bérleteket árul. A csaló elkéri a vásárló eredeti, fényképes bérletigazolványát, valamint készpénz előleget, majd eltűnik azokkal.

A BKK azt kéri, hogy a károsultak minden esetben tegyenek feljelentést. Egyúttal jelezték: ellenőreik a hamis bérleteket elveszik és feljelentést tesznek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.