Kgfb

Idén is "büntetik" szerződést nem bontó ügyfeleiket a biztosítók

Az idei kötelező gépjármű felelősségbiztosítási (kgfb) kampányban is olcsóbb díjat lehet elérni, ha a meglévő szerződését felmondja az ügyfél, és ugyanott újat köt helyette.

2012.11.12 14:39MTI

A netrisk.hu tapasztalata szerint a szerződésükön nem változtató, "hűséges" ügyfelek jövő évi kgfb díja 24 ezer forint körüli. Ezzel szemben ha felmondják és újrakötik a szerződést, akkor ugyanazért már csak 11 ezer forintot kell fizetniük. 

A kotelezo.hu alkusz ügyfeleinek fele mondja fel és köti meg újra ugyanannál a biztosítónál a jövő évi kgfb szerződését. A váltók átlagdíja itt is 11 ezer forint körül alakul.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.