A Corvin-negyed és a Klinikák között

Műszaki hiba miatt lassabban jár a 3-as metró

Műszaki hiba miatt ideiglenesen 5 kilométer/órás sebességkorlátozást vezetett be a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a BKV a 3-as metró vonalán a Corvin-negyed és a Klinikák állomás között csütörtökön.

2012.11.08 14:43MTI

A két közlekedési cég MTI-hez eljuttatott közlése szerint a sebességkorlátozás miatt az M3-as metró szerelvényei összetorlódtak, ezért két vonatot kiállítottak a forgalomból. A sebességkorlátozás és a forgalmi intézkedések miatt a metrószerelvények követési ideje növekedett, ezért a vonatokon a szokottnál nagyobb zsúfoltság tapasztalható a csúcsidőszakban.
 
Bár a BKV ideiglenesen kijavította a sínhibát, de a lassújelet megszüntető beavatkozásra csak a csütörtökről péntekre virradó éjjeli üzemszünetben kerülhet sor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.