Két ember meghalt egy karambolban

Félpályán újraindult a forgalom az M15-ösön

Fél pályán újraindult a forgalom az M15-ös gyorsforgalmi úton, ahol hétfőn kora délután két ember meghalt egy frontális karambolban.

2012.10.15 16:50MTI

Kocsis Tünde alezredes, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: egy német rendszámú furgont vezető férfi és nő utasa szenvedett halálos sérüléseket, miután járművük áttért a szembejövő sávba, és összeütközött egy vascsöveket szállító román kamionnal. A roncsokba belecsapódott egy szlovák autó, egyik utasa könnyebben megsérült. A katasztrófavédelem megyei szóvivője, Dobos Viktória hadnagy korábban elmondta, a tehergépkocsi rakománya az úttestre borult, ezért le kellett állítani a forgalmat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.