Felesége talált rá másnap

Bukósisak nélkül - eszméletlen motoros az árokban

Életveszélyes állapotban szállították kórházba azt a motorost, aki árokba hajtott szombaton, a Komárom-Esztergom megyei Ács határában.

2012.09.17 08:54HavariaPress

Bukósisak nélkül motorozott egy férfi, szombaton, majd egyelőre tisztázatlan körülmények között, árokba hajtott, szombaton. Mivel a férfi nem érkezett haza, felesége keresni kezdte másnap, ő talált rá délelőtt, Ács határában, az árokban, ahol eszméletlenül feküdt. A 41 éves férfit életveszélyes állapotban szállították kórházba a mentők. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.