Fák dőltek ki

Óriási károkat okozott a vihar Fejér megyében

Több főúton okozott gondokat a vasárnapi vihar Fejér megyében, a hirtelen lezúduló eső a közutak melletti szántóterületekről nagy mennyiségű hordalékot mosott az útburkolatokra.

2012.07.30 16:04MTI

Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Szóvivője elmondta: az útra zúduló víz és sár Mór és Pusztavám, Mór és Nagyveleg, Etyek és Alcsútdoboz, Kajászó és Vál, Tordas és Gyúró között, valamint a Bodajk-Balinka, a Zirc-Mór, a Bakonycsernye-Mezőörs, a Velence-Csákvár-Tata összekötő úton, Dunaújváros és Baracs térségében, továbbá a 62-es főút perkátai elkerülő szakaszán okozott gondokat. Több helyen - Mór, Vértesacsa, Etyek, Dunaújváros, Baracs térségében - a csapadék megbontotta és kimosta az útpadkát. 

A felázott töltésrézsű megcsúszott a 6-os főút Dunaújvároshoz közeli szakaszán. A szóvivő hozzátette, hogy nagyobb ágak törtek le és fák dőltek ki a 6-os főúton Dunaújváros környékén, illetve az Etyek-Háromrózsa összekötő úton, ahol egy helyi védettségű vadgesztenyesort tépázott meg a szél. A társaság még az éjszaka megkezdte a helyreállítási munkákat, így hétfő reggelre a forgalom zavartalanságát biztosítani tudták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.