Baleset az M0-son

Több kilométeres a kocsisor az M1-es és az M7-es autópályán

Több kilométeres kocsisor alakult ki csütörtök délutánra az M0-son történt baleset miatt; áll a forgalom az M1-es és az M7-es autópálya Budapest felé vezető sávjaiban.

2012.07.19 16:12MTI

Korábban három teherautó összeütközött, ezért teljes szélességében lezárták az M0-snak az M5-ös autópálya felé vezető oldalát a nagy Duna-hídnál. Az MTI információi szerint már több kilométeres kocsisor alakult ki emiatt az M7-es és az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán is, mert az autók nem tudnak az M0-s felé letérni. Jelenleg áll a forgalom a helyszínen. Az Állami Autópálya-kezelő Zrt. a honlapján azt közölte, hogy a torlódás vége az M1-es csomópontjánál van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.