Irányíthatatlanná vált

KÉPEK! Elszabadult egy BKV-busz a Boráros téren

Harminc méter után sikerült megállítania a sofőrnek a fővárosi Boráros téren azt a BKV-buszt, amelynek műszaki hiba miatt maximumra felpörgött a motorja, előretolva ezzel a csuklójánál derékszögbe álló járművet, amelyen utasok is voltak.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2012.07.14 19:44MTI
Kattintson a képre! >>> Fotó: MTI

Az MTI megkérdezte a történtekről a Budapesti Közlekedési Központ fődiszpécserét, aki azt mondta, műszakilag meghibásodott az autóbusz, személyi sérülés nem történt.

Az MTI helyszínről származó információi szerint műszaki hiba miatt maximális fordulatra pörgött az 55-ös busz motorja, és a csuklójánál derékszögbe álló járművet 30-35 méter hosszan tolta előre. A busz csuklója is felnyílt az utastérben, felgyűrve ezzel a jármű padlózatát.

Végül a sofőrnek sikerült megfékeznie a buszt, amelyet utána elvontattak a helyszínről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.