Brutális karambol

Teherautóba rohant egy kamion - két sérült az 52-esen

Két ember súlyosan megsérült, amikor egy kamion hátulról belerohant egy másik teherautóba, hétfőn délelőtt, az 52-es főúton, Bács-Kiskun megyében.

2012.06.04 12:21HavariaPress

Vélhetően a sofőr figyelmetlensége miatt rohant bele hátulról egy kamion egy másik teherautóba, hétfőn délelőtt, az 52-es főút 35-ös kilométerénél. Az ütközés következtében a vétlen teherjármű beleszaladt egy előtte haladó személyautóba. A balesetben a karambolt okozó kamion sofőrje és utaskísérője súlyosan megsérült, a mentők kórházba szállították őket. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, a főutat egy időre teljes szélességében lezárták, de mostanra a forgalom félpályán megindulhatott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.