Drága az üzemanyag

Leteszik az autót az osztrákok

A magas üzemanyagárak miatt az osztrákok fele kevesebbet tervez autózni a következő időszakban egy hétfőn ismertetett felmérés szerint.

2012.05.28 16:30MTI

A linzi Market piackutató intézet kutatásából az is kiderül, hogy a megkérdezettek 35 százaléka már eddig is kevesebbet ült autóba.
   
A legtöbben - 86 százalék - az mondták, hogy, inkább gyalogolnak, 78 százalék választotta a kerékpárt, 73 százalék a közlekedési eszközöket. Ugyanakkor a megkérdezettek kevesebb mint fele választaná a "telekocsi" akciókat, vagy az elektromos autókat, illetve rollereket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.