Dőltek a villanyoszlopok is

Döbbenetes képek - Brutális karambol a Gyömrői úton

Hatalmas karambol történt csütörtökön délután fél három körül a Gyömrői úton, a Kőér utcai kereszteződésnél.

Kattintson a baleset képeire! képgaléria

2012.05.24 15:52ma.hu

Az érintett útszakasz gyalogos átkelőhelyén akart átkelni egy járókelő az úttesten, ám őt majdnem későn vette észre egy Renault típusú személygépkocsi, aki csak erős fékezés árán tudott megállni. A mögötte haladó Nissan azonban már nem tudta volna elkerülni az ütközést, így a sofőr félrerántotta a kormányt. A gépkocsi lehajtott az úttestről, és a gyalogos átkelőhely mellett lévő villanyoszlopnak csapódva kidöntötte azt, amely azonban magával rántott még egy oszlopot - írja a Kőbánya.info. A lap szerint a Gyömrői, Vaspálya és Kőér utcák egyébként is neuralgikus kereszteződésében a baleset miatt hatalmas a torlódás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.