Nagy autók találkozása nagy sebességnél

Túlságosan utolérte Mercijével az Audit

Három könnyű sérültje lett annak a balesetnek, ami szerda éjjel történt Kecskemét külterületén az M5 autópálya Szeged felé vezető szakaszán a 75.070 méternél.

2012.05.17 10:31ma.hu

Egy 48 éves osztrák állampolgár Mercedes személygépkocsijával a külső sávban, az elsődleges adatok szerint, nem megfelelően mérte fel az előtte haladó, szintén osztrák állampolgár által vezetett Audi személygépkocsi haladási sebességét és távolságát. Ennek következtében az autó hátuljának ütközött. A Mercedes személygépkocsi az ütközés következtében az útárokba hajtott, míg az Audi személygépkocsi a haladási irányával szemben lévő belső szalagkorlátnak ütközött. A baleset során a vétlen Audiban utazó 28 éves nő és két gyermeke (1 és 4 éves) könnyebben sérült, míg a gépkocsit vezető férfi, illetve a balesetet okozó 48 éves férfi nem sérült a balesetben. Az anyagi kár mindkét autóban jelentős. Ittasság nem merült fel egyik gépkocsit vezetőnél sem. A félpályás forgalomkorlátozás ma hajnalban megszűnt - tájékoztatta a ma.hu-t a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Dr. Nyíkos Tamás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.