Autókiállítás Moszkvában

Bámulatos képek a tuning showról: jó autóhoz jó nő jár!

Azoknak, akik előnyben részesítik a különleges, egyedi autókat, nagy élményt jelenthet a minden év tavaszán megrendezett Moszkvai Tuning Show. A képek magukért beszélnek!

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2012.05.02 19:59ma.hu
KATT a képre >>>

Egyedülálló szerkezetek, fényes kasznik, és extravagáns megjelenés jellemezte a kiállítást - a jó autók pedig szép nőket vonzanak! Voltak olyan járművek, melyek akár egy Porsche-val vagy egy Ferrarival is felvehették volna a versenyt. De nem csak a lóerőkre, és a karosszériára mentek rá, olyan hangfalak, mélynyomók, és komplett rendszerek dübörögtek a motorok mellett, melyek ámulatba ejtették a nézőközönséget. Lehetett látni átalakított Volvót, kisminkelt BMW-t, vagy éppen rózsaszín furcsaságot, csipkés kikészítést, Bambis dizájnt vagy boszorkányos hibrid Lexust. A képek tényleg magukért beszélnek!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.