Körözik a járművet

Balga tulaj: a kocsiban hagyta a slusszkulcsot - el is vitték a Mazdát

Egy férfi bejelentést tett a jászberényi rendőrségre: ellopták az autóját. Kiderült, hogy a kulcsot benne hagyta. Alkalom szüli a tolvajt.

2012.04.26 12:56ma.hu

Csupán hűlt helyét találta gépkocsijának egy férfi szerdára virradóra Jászberényben. Az ismeretlen tettes tanyája udvaráról lopta el a Mazda típusú gépkocsit, melyben a tulajdonosa benne hagyta az indítókulcsot. A gépkocsi körözése azonnal elrendelésre került.

Ezen kívül a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 48 órában 1 könnyű kimenetelű személyi sérüléses közúti közlekedési baleset történt – tájékoztatta a ma.hu-t Szabó Zita, sajtószóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.