Árokba csapódott az autó

Tűzoltók vágták ki a roncsból a nőt

Súlyosan megsérült az a nő, aki autójával előzés közben többször megpördült, majd árokba csapódott, kedd késő este, Csávoly és Jánoshalma között.

2012.04.18 09:22havariaPress

Egy pótkocsis teherautót előzött egy személyautó, kedd késő este, 10 óra körül, Csávoly és Jánoshalma között, amikor az autó vezetője elvesztette uralmát járműve fölött, szalagkorlátnak ütközött, majd többször megpördülve árokba csapódott. A balesetben a személyautó női sofőrje súlyosan megsérült, a tűzoltók szabadították ki a roncsból, utasa, egy férfi könnyebben sérült. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, a helyszínelés idejére az utat teljes szélességében lezárták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.