Többen megsérültek

Öt autó csapódott egymásba a III. kerületben

Többen megsérültek, amikor öt autó ütközött szerdán kora délután Budapesten, a III. kerületi Pacsirtamező utcában; a helyszínen teljes útlezárás van.

2012.04.04 15:29MTI

Mucsi Nóra, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletesének tájékoztatása szerint jelenleg vizsgálják a baleset okát és körülményeit; a helyszínelés idejére teljes útzárat rendeltek el.
   
Németh Cecília, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese azt közölte, a baleset helyszínéről öt sérültet vittek kórházba: egyikük súlyos, négy ember pedig könnyebb sérüléseket szenvedett. A súlyos sérültet és két, könnyebben megsérült embert a Szent János Kórházba, míg a két másik könnyű sérültet az országos baleseti intézetbe szállították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.