Súlyos sérülésekkel szállították kórházba

Kanyarodó autóba csapódott az előző motoros

Súlyos sérülésekkel szállították kórházba azt a motorost, aki előzés közben belerohant egy kanyarodó autóba, hétfő délelőtt, az 55-ös főúton, Baja határában.

2012.03.26 09:05havariaPress

Egy Szeged felé tartó személyautó kezdett balra kanyarodni, hétfő délelőtt, az 55-ös főúton, Baja határában, amikor a mögötte haladó motoros, aki már előzésben volt, belerohant. A balesetben a motort vezető 59 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, a helyszínelés idejére az érintett szakaszon teljes útzár van érvényben.     

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.