Elrántotta a kormányt a sofőr

Súlyos sérüléseket okozott egy macska Borsosberényben

Hárman súlyosan, ketten könnyebben sérültek meg, amikor egy személyautó elé macska ugrott, kedd este, Borsosberényben, és a sofőr elrántva a kormányt árokba hajtott és egy betonpillérnek ütközött.

2012.03.14 12:06havariaPress

Egy 18 éves szlovák fiatalember hajtott személyautójában négy utassal, kedd este, fél 9 körül, Borsosberényben, amikor elmondása szerint egy macska ugrott az autó elé, ezért elrántva a kormányt, az árokba hajtott, ahol egy betonpillérnek ütközött. A balesetben a sofőr és két másik 18 éves utasa súlyos, míg két 19 éves utasa könnyebb sérüléseket szenvedett. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.