Súlyosan sérült a sofőr

Baleset a 45-ösön: szanaszét szóródott a repce

Súlyosan megsérült annak a nyergesvontatónak a sofőrje, amely az oldalára borult a 45-ös főúton.

2012.02.21 08:32ma.hu

Éjfél előtt nem sokkal egy nyergesvontató haladt a 45-ös főúton Szentes felől Kunszentmárton irányába, amikor a síkos úton megcsúszott és lekapott az útról, majd onnan visszatérve a menetirány szerinti bal oldalon lévő útpatkának hajtott ,és az oldalára borult - közölte dr. Jászai Linda, a rendőrség szóvívője. A jármű repcét szállított, amely az úttestre szóródott - a balesetben a sofőr sérült meg súlyosan, kéztöréssel kórházba szállították a mentők.

Az érintett útszakaszon a műszaki mentés idejére teljes útzár volt érvényben, amit reggel 5 órakor oldottak fel. A rendőrség a forgalmat Szarvas és Nagytőke irányába terelt - zárul a közlemény.

fotó: police.hu


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.