Sok a baleset Székesfehérvárnál

Törnek az autók az M7-esen

Tucatnyinál több autó szenvedett balesetet az M7-es autópálya Balaton felé vezető sávjában, Székesfehérvárnál csütörtökön az erős széllökések és a helyenkénti hóátfúvások miatt.

2012.02.16 09:30MTI

Az eddigi információk szerint a helyszínről a mentők egy embert vittek kórházba.
   
Az érintett útszakaszokon - az autópálya Székesfehérvár felé vezető agárdi lehajtójánál, valamint a 63-as és az M7-es csomópontjánál - az autópálya-mérnökség információja szerint 50-60 kilométer/órás, néhol annál is erősebb széllökések és a hóátfúvások miatt lecsökkent látótávolság nehezítik a haladást - mondta Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
   
A forgalom az autópálya érintett szakaszán a leállósávban halad.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.