A legjobbak között ért célba

Gokartba pattant Michael Schumacher

A hétszeres világbajnok rekorder Lonatóban tesztelt a Tony Kart színeiben, miközben fia, Mick is akcióba lendült.

2012.01.28 11:53F1-live.hu

Michael Schumacher jól érezte magát, és szokásához híven tempós köröket futott.

A Mercedesnél versenyző legenda már korábban elmondta, hogy karácsony óta intenzív edzéseket folytat, és nagy erőkkel készül a 2012-es szezonra, de kissé türelmetlen, mivel rég ült autóban.

Michael Schumacher-nek még mindig várnai kell egy pár hetet, hogy akcióba lendülhessen a 2012-es évre tervezett autójával a királykategóriában, és többek között emiatt is döntött úgy, hogy részt vesz egy teszten Lonatóban, ahol ismét a Tony Kart színeiben gurult pályára az olaszországi helyszínen.

Schumacher a KF2 kategóriában szereplő gépet terelgette az élvezetes olasz aszfaltcsíkon, és rendkívül jó köridőket futott a hivatalos tájékoztatás szerint.

Schumacher legjobb ideje 41’8 volt, mely egyben a valaha futott legjobbak között volt. A pályán ott volt Michael fia, Mick is, aki a Tony Kart KF3 gépével próbált gyors köröket futni. A fiatal versenyző, akit csak „Gyors Mick-nek” neveznek, szintén remek teljesítményt nyújtott.

A hírek szerint Michael a második tesztnapon, pénteken is ott volt a pályán Lonatóban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.